Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halleluja!




Rosor och dynghögar


En ros är en ros
även om den växer på en dynghög

Hur det luktar på platsen kan diskuteras

Men faktum är att kompost luktar illa i början
men får en frisk jordig doft efter ett visst stadium -
vilket man inte kan säga om rosens doftutveckling

Och sedan är det också som så
att de vackraste blommorna växer på dynghögar




Fri vers (Spoken word/Slam) av Pitbullpudelns kärna
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-01 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna