Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära gånget


närgånget
avläste jag dig
ditt ansikte

grått
näst intill
vitmenat

varför
döden så
i dig

varför
stelnad i
en sådan mask

varför
vägrar du
din förtvivlan

till priset
av

ditt liv
ditt liv
ditt liv

jo
dina händer kan
fortfarande längta

dina händer spelar
din klassiska gitarr
det låter så rätt

men ändå är
alla toner döda
eller kanske

jag hoppas
är de bara
sövda

dina ögon
är ännu
längre bort

i dem
glimtade det till
av liv

ja
av nyfiken uns

utan att du
menade det
utan att du märkte

tittade du till
och såg

en annan människa






Fri vers av glasa VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-01 19:25



Bookmark and Share


  Sarah Tomasson
vackert!
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP