Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara att du ska bli min.


Pulsen bultar

fortare

när jag ser dig.


Vet inte

vad jag

ska säga

eller

vad jag

ska göra.


Vill bara

att du

ska bli

min.




Fri vers av Ninni
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-01 19:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
rakt av, rakt in. Gott
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninni