Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden talar sitt tydliga språk


Kära dotter, du har tagit klivet ut i världen.
Långt långt bort från hemmet.

Kramkalaset avklarat,
tårarna torkade.

Glädjen inför det väntande äventyret
överskuggar ledsamheterna och saknaden
över det som lämnas kvar.

Tystnaden värker i öronen
på den som blev kvar.

Tomt.


Saknar dig redan.










Fri vers av Piraya
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-01 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya