Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samuel 20 år



Du föds som en önskedröm...

Växer upp som den vackraste ros...

Fyller två decennier med bravur...

Berör alla med häpnad...




Min älskade son...




Fri vers av Grubbelmia
Läst 630 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-08-02 01:56



Bookmark and Share


  Vici
Underbar hyllning!

Så ljuvligt fint!!!
2011-12-05

  Helgonet
Lovely!!...
2011-09-01

  Tomas Alexander
Tack <3
2011-08-05

    Birgersdotter VIP
Känns i hjärtat...har också en son i samma ålder
2011-08-02

  Eaglemountains VIP
Underbar hyllning till Dig son. Gratta honom från mig också!!
2011-08-02

  Bibbi VIP
Grattis till en underbar text och en så underbar son!!!

Applåd och bokmärke!
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia