Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm med mig

 

 

och du står stilla framför mig

dina händer

omfattar

mitt ansikte

 

i dina händer  är mitt ansikte

smyckesljus

 

sakta lutar du dig till

kysser min panna

 

dina läppar är

fjäderlätta

 

 

du viskar

slut dina ögon

 

vila dina dagar

dröm med mig

 

lägger mina ögon i dina

 

 

vi reser

tillsammans

 

upptäckande




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-02 16:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert om det vackra ömma
2011-08-03

  Johan Bergstjärna VIP
En dikt som andas och strålar ömhet och intim kärlek, vackert
2011-08-02

  Anya VIP
Varmt, ömsint, vackert och rofyllt. Bra!
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser