Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lovfåglar

 

 

pannkyssens varsamhet

denna så vackra gest vilken ofta gestaltas i filmatiseringar av berättelser

denna så vackra gest fylld med av vördnad

så fylld av ömhet

 

jag kysser din tanke fri

jag är ett med dig

viskar

anden

in i

denna

bark

 

barkbåt vacker simmar i himmelshav

i himlasländas vingar

 

jag kysser ej dina ord bort

dina ord

tysta

 

kysser ej dina läppar

tysta

 

jag kysser i vördnad

det

du

ser

 

i mitten av cirkelns ljus

 

i detta släpper trädet – hjärnbarken –

alla lovfåglar fria

bladfåglar fria in i hjärtgård

 

pannkyssens varsamhet

denna så vackra gest vilken ofta gestaltas i filmatiseringar av berättelser

denna så vackra gest fylld med av vördnad

så fylld av ömhet

 

pannan rörs vid

ögonen

läpparna

 

i öppnad kärlek




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-02 17:01



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så fantastiskt fint! ..jag kysser din tanke fri jag är ett med dig viskar anden ini pannkyssens varsamhet denna vackra gest ..och andra uttryck ..fångar!

mycket mycket vacker poesi!!
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser