Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirationen kom när jag lyssnade på Louise Hoffstens låt "Så jävla underbar" och jag tänkte på nån speciell... :)


Du

Din blick viskar till min själ
Din röst lockar på mitt hjärta
Dina läppar får mig att förundras
för jag kan redan känna dem mjukt vandra
Jag vill ta på dig...

Dina händer talar ett tyst språk
och min kropp har alla svaren,
för när du rör dig så förför du mig
Jag vill ha dig...




Fri vers av Silverflowerpoet VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-02 20:19



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
sensuell talande text...

applåd!
2012-04-25

  Kalle.O
Så talande, sensuellt och vackert!
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Silverflowerpoet
Silverflowerpoet VIP