Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svartblad

 

 

vid stranden

växa

 

svart tulipan

 

 

minns

 

 

denna

vackra

vår

 

du skrevs av drömdunens var

 

 

detta skrev

jag ej

 

 

 

vindvandrare lyfter mantlar

viskar

 

andas

 

andas svarta blad

 

vidvandrare

lyfter

 

skymningsslöja

 

 

andas vita moln in

i hennes slutna

ögon

 

 

ur gryningsvinden lyfter han en droppe blod

 

 

haven färgas

röda

 

skrid in i edra drömvandringar

 

 

han kupar händer

bjuder henne

livets nektar

 

 

svart tulipan vänder bladen

 

 

jag visar dig

min inre

skrud




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-02 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser