Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur kan jag sakna

 

i mina gryningsögon

 

 

står en blomma

en månblomma

i ängen

 

hon bjuder dig

 

 

min sol i molnhavs stjärnskruds dolda

 

nektarljus

modstigar

 

 

i månskenet håller jag i mina händer

det brev vilket aldrig kom

läser de ord

 

vilka aldrig skrevs

 

 

sluter stilla mina gryningsögon

i den lätta brisen

 

släpper jag

bladen

 

vandrar in i månsilverdalens

stilla

 

 

sluter   hjärtvingar om saknaden

 

 

omfamnar de frusna

stenarnas

 

ögon




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-02 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser