Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknaden

 

 

sitter vid flodbädden

i sitt enkla

söker hon

skriva

 

flodens

flöde

 

i sanden med grässtrå

 

 

saknaden sitter vid livets flod

min kvinnoande

älskade

du

 

det rullande midnattsblå

rullade du

iväg

 

så var det

ej

mer

 

soffan

soffans knä sitter jag ofta i

den

saknar

armar

 

saknaden  släpper ut händer

 

ett sandkorn

lägger sig

mjukt

 

spinnande tillrätta

se in i mig

 

låt mig spegla

dina ögon

 

 

i den nionde solmonaden

flyger

 

 

saknaden

 

fri




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-03 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser