Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pinjefågel

 

 

ur de vindpinade bergens fåror

stiga de

 

träd

sannhetens pärlor

fria

ur tårhavs släckta

vågrörelse

 

träd dessa pärlor

utan att

genomborra

utan att

skada

utan att

klyva

 

 

pinjefågel  hör modershjärta

 

och tallar hör

vrider sig

fria

 

växer utan

jord

med bergsrosen i

sitt hjärta




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-03 13:40



Bookmark and Share


    hver=gufa
" vex utan jarðar
með bergrós í hjarta"

Underbart vackert.
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser