Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fråga min moder

 

 

hon kom till ett främmande land

där växte

tvenne solar ur sanden

 

hon var

en månstrimmas fjäder

vilken rörde vid deras tunga

 

 

floderna vände sina ansikten

 

 

i aftonsången

såg solarna

 

månträd växa

 

i krona skimrade månpärlor

 

 

månträdet  susade

 

 

 

fråga min moder

 

vem av er

får plocka mig

 

 

i det du finner svaret

skall jag

 

 

stiga in i din hand




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-03 23:02



Bookmark and Share


  wildah
Oj vackert som från österland orden smäktar!
2011-08-06

  Ninananonia VIP
Åh ..den här är underbar..
Den tycker jag om..
Väldigt mycket om :)

Bokmärker... :)
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser