Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släckt

 

 

jag är den släckta pärlan

 

tag emot

mig

 

 

 

haven andas

turkosers

blå

 

ljuspelare

skrider

genom ytspann

 

 

jag är den släckta pärlan

 

sjunker

in i

 

djupen

 

av är

 

haven

 

vaggar

mig

 

då och då ser jag

 

ljusen

passera

 

jag är

den släckta

pärlan




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-04 12:18



Bookmark and Share


    Melona
Otroligt vackert skrivet, men jag tror inte alls på att du är den släckta pärlan. Du är vaggad av pärlemo i dess skal, i tystnadens försiktiga famn av mörker väntar du på att spricka och glänsa.

Så är det!
2011-08-04

  Ninananonia VIP
Vacker... berörande vacker...
vi är alla dessa pärlor...
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser