Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När regeringen känner rädsla



för folket, så har vi liberalism och frihet




när folket känner rädsla för regeringen

så har vi tyranni




Fri vers av Morgall
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-04 22:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Ja :I
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Morgall
Morgall