tankar efter en jobbig dag

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar efter en jobbig dag




Ibland så händer det (100-ord)

 

 

 

 

att allt rasar tomheten tar över

ingenting är viktigt längre, så

känns det just nu

 

det är tomt på allt, men jag har

min längtan kvar, men som alltid

känns den långt borta

 

det är sommar den kom äntligen

med sol och värme så underbart

ändå händer det att allt känns fel

 

men så blir det ibland när värken

tar fart och jag blir sittande orkar

inget vill inget men ändå vill jag

 

jag har min altan att sitta på att se

på allt som händer det är en tröst

när allt är upp och ner livet känns

så tomt

 

 

anits 4 augusti 2011

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-04 23:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj vad detta känns igen. Bra beskrivning!
2011-08-06

  aol
känner igen men det blir bättre som oftast, bra skriftat
2011-08-05

    Birgersdotter VIP
Ja ibland kan det kännas så mitt i det vackra!Men hoppas det skingras .........
2011-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Fin sommarljus bild.
2011-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Sommaren i sig är ingen garanti.
2011-08-05

  Eva Helene VIP
Dystertankar, som jag hoppas är skingrade när morgonen gryr!
2011-08-05

  Bibbi VIP
Känner igen tillståndet.
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP