Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tiden
något av oss konstruerat
den moderna människan säger
att den forsar fram
- Jag har inte tid....

Det är så många måsten
så mycket vi vill hinna
under vår vandring
vår stund

I en forntid
var tiden den samma
men anspråken annorlunda




Fri vers av AA VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-05 00:59



Bookmark and Share


  Stjärnöga
mycket vacker..
2011-08-08

  Anira
vill bara vara just nu.......
2011-08-06

  sangel
Visst är det som du skriver. Och tiden är i våra händer den tid som blir vår
2011-08-05

  Filosofen2
I det att vi har en massa måsten tar bort nöjet.
Att ta tid för vänner, släkt och familj är något okänt idag.
Aldrig vi ångrar oss så som vi gör om vi inte tar vara på oss och våra egna.
2011-08-05

    ej medlem längre
Sant..!!!
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP