Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just du

.

Nej inte jag

Mina ord
ändå ingenting

Bättre du
använder orden

Du som kan




Fri vers av Mejja
Läst 420 gånger
Publicerad 2004-07-22 19:02



Bookmark and Share


    Hanna F
...kan använda orden! En fin dikt som förmedlar en lugn, men lite ensam känsla... mkt bra!
2004-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Mejja