Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småkille


En liten man

med många måsten -

Discovery, Jakt&Fiske, Dykning, Vapen, Krig, Dataspel, Kompisar, Waveboard

och Tjejer.


Den sista kategorin är knepigast, hur får man till det?


Mamma har inget bra råd

och undrar för övrigt hur listan kan vara så - killig?

Kan man skylla på skolan och kompisar?


Jag tröstar mig med att han i alla fall läser böcker

Sen tittar vi på en galen man
som äter ormar i ett överlevnadsprogram

chipsen får en konstig bismak.




Fri vers av åkeojag
Läst 172 gånger
Publicerad 2011-08-05 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag