Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän


Min vän är en sån där

framgångsrik vän

en sån som många tänker

Där går han och är lyckad

om


Han har ett tråkigt jobb

och ett trasigt kärleksliv


Pengarna ska han använda

för att köpa sig fri med


Jag önskar

honom lycka


Jag önskar

att han får flyga

Drake.




Fri vers av åkeojag
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-05 09:22



Bookmark and Share


    efemär
Jag gillar verkligen det du skriver.
2011-08-10

    Birgersdotter VIP
Bra text..viktigt hitta barnet i sig själv
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag