Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AF

Idag är jag önskad

Jag har ett

Viktigt Möte


Visserligen är det bara arbetsförmedlingen


Men jag ska göra

det mesta av situationen


och klä mig i

skarpa konturer.




Fri vers av åkeojag
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-05 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag