Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obotbart Förälskad

Älskade mor,
Om du endå kunde skydda mig nu



Mina läppar är fuktiga av föbjuden frukt
min kropp doftar beroende

Bunden av vackra sidenband
Handled och fot
sammanlänkande

Och igentligen spelar det ingen roll
om jag vore bunden eller fri
För jag vill inte fly

Min kropp bänner av en nytänd eld
heta, höga, vilda flammor

Jag har aldig känt dess like
otämnjbar
Okrossbar

Kännslor lika färgstarka som solnedgång
Tindrande som stjärnor
Lika eviga som evigheten

Berörning så mjuk som dun
Siden mot naken hud
Kyssar i nacken
Vinden i håret



Älskade mor,
Om du endå kunde skyda mig nu
När jag blir Obotbart förälskad




Fri vers av SvartPoesi
Läst 573 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-07 02:58



Bookmark and Share


  Midnatt
känner igen, förstår känslan.. som många skulle skriva men egentligen inte mena.
men de jag vill säga är att det är fruktansvärt fint och jag känner igen mig själv faktiskt, i en relation som aldrig kan bli perfekt..
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

SvartPoesi
SvartPoesi