Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

Regntung dag
dag i gråskala
borta är gårdagens sol

Det torra
förhårdnade
blommors törst
spolades av regnet

Enstaka droppar hörs
en annan luft
en antydan till mörker
en svag skftning om
brytningstid

Bortom
de avtagande dropparna
hörs fåglars drill
stadens brus
anas i fjärran




Fri vers av AA VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-07 21:43



Bookmark and Share


  Anira
Vackra ord ...i augusti.....sommaren samlar i hop sej för de sista dagarna ......

Kände augustikvällarna i dina ord....
2011-08-07

  Ninananonia VIP
Höstkänning...i dina ord...
2011-08-07

  Filosofen2
Sommartid som börjar finna höst.
Skiftningarna ger harmoni.

Vacker dikt som viskar om sensommar
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP