jag behövde skriva av mig efter en jobbig dag

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag behövde skriva av mig efter en jobbig dag




Jag gör så gott jag kan

 

 

 

jag försöker göra mitt allra bästa

efter dom förutsättningar jag har

 

när inte det uppskattas, utan det

måste letas fel och ord sägas, ord

som gör så ont

 

så jag tog med det jag gjort hem

igen, nu kan dum duktiga göra

det som jag gjort

 

om det blir bättre med så många

kockar det står skrivit i stjärnorna

 

jag tar inte skit av någon, det har

fått tillräckligt av under mina år

här på denna jord

 

vill någon ha min hjälp igen, så

är det nog nej från min sida

 

jag har nog med själv just nu

och det skov som en av alla

sjukdomar ger mig

 

natten som var kunde jag inte

sova mycket för hur jag än låg

så värkte det någonstans i min

kropp

 

en värk som om bara någon

petar på mig gör så ont att jag

vill skrika

 

när jag duschade var det som

vattnet slog mig

 

när jag äntligen fick mitt kaffe

i morse rann svetten så det hade

vara lagom att duscha igen

 

men så blev det inte försökte

vila en stund innan jag åkte

för att hjälpa till

 

men när klockan närmade sig

fem, tackade jag för mig och

åkte hem

 

behövde äta lite äpplet jag hade

med mig var inte tillräckligt

glad jag hade mat kvar sen igår

bara att värma genast kändes

det bättre

 

efter att ha ätit färdigt diskat upp

efter mig satte jag mig i soffan

ville se lite på teve

 

där har jag suttit och sovit i ett par

timmar vet inte vad det varit för

program

 

nu känns det bättre men värken

den finns där och talar om att jag

lever

 

det kryper i musklerna det är

obehagligt men imorgon när

vardagen kommer blir det säkert

bättre med allt

 

men jag tar åt mig blir ledsen

när det jag kämpar med och gör

alltid ska hittas fel på

 

ingen är ofelbar fast vissa tycks

tro det vända kappan efter vinden

och tro att man viktigare än sin

medmänniska

 

 

 

anits 7 augusti 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-07 23:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Maria T
2011-08-12

  Maria T
Jag förstår att detta
har varit en jobbig dag
för dig.
Vacker bild
2011-08-08

    Ken Cassel
Bra Stina!
:)

Kramar!

Ken
2011-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Coolt med en bänk vid vattnet.
2011-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Ingen är viktigare än någon annan.
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP