Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT FÖREDÖME

Tacka vet jag Nelson Mandela!
Han gillade inte läget!




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-10 12:27



Bookmark and Share


  Kungsfågeln
Så sant! ... och dessutom vågade han agera.
2011-08-26

  Mats Henricson
Absolut ! Tyvärr är dock hans kära Syd-Afrika,fortfarande, en häxkittel av kriminalitet, inre strider, kvarlevande kvinnoförtryck och armod !
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström