Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske något för SM i kortdikt?


NUTID

PC
CD
TV
CV




Övriga genrer av Jonas Hellström
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-28 12:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Extra intressant för en spärrvakt till lokaltåget 1964 (läs spårvagn), om det i 'nutid 2', kunde ta sig ut som, låt se nu...
Positivt Centrum,
Cirkus Dagsimum,
Trångsynth Vakuum,
Central Vision...
Men vars och ens personliga universum är på sin höjd flagranta, inte som tvillingar.
Texten inspirerade till kommentar, det är kanske allt som behövs.
2022-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström