Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARDAG

För en del människor
är gnällande
något som är högst
tillfredsställande.

För oss som är
tvungna att höra på
blir lyckan inte
lika lätt att nå.




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-07 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström