Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Infowars.com Prisonplanet.tv Där de säger som det verkligen är


Var inte så trångsynta

maktens eliter vill inte ha folk som tänker kritiskt
det de vill ha är lydiga arbetare, LYDIGA
smarta nog att sköta maskinerna och pappersarbetet, men dumma nog att ta emot lägre löner, reducerade förmåner, slut på övertidsarbete, och den försvinnande pensionen så fort man är på väg och hämtar ut den.


och nu sparkar de på folket som redan ligger
socialbidragen sinar till ett evigt slut


Det har pågått ett tag, men vi väljer att titta på "Lady gaga", vi väljer att vara experter på vilka artister och stjärnor det är som kommer att gifta sig den här månaden, året, vi tittar på tv, spelar tv spel som aldrig förr,
vi glor på våra iphones mer än vi tittar på vår egen partner i ögonen..


vi håller på att bli avhuminariserade


men blunda bara vidare, för det som sker.

den dagen ondskan kommer i kostym och knackar på er dörr,
så hade ni faktiskt önskat att ha lyssnat,
ni hade önskat att ha haft ett öppet sinne,


ni hade önskat att ha tänkt kritisk och gjort något åt det.


studera fakta utan massmedians hjälp




Fri vers av Morgall
Läst 488 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-08-08 16:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Fredrik P.
2011-08-21

  M_Franke
Vass och totalt sanningsenlig text
2011-08-09

  M-Lyn
Många tänkvärda bra skarpa sådana meningar behövs i dessa ohumana tider Tack !
2011-08-09

  Fredrik P. VIP
ja, kritiskt tänkande
kan vi inte få nog av..
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Morgall
Morgall