Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är egentligen viktigt?

Samtidens förändringar
som går i turbofart
skapar förvirring
och vilsenhet

Vi lever i ständig växelverkan
där det globala påverkar det nationella
det lokala
och omvänt
i eviga cykler

I detta växelspel
försöker vi klamra oss fast
och söker
efter sammanhang
som stödjer och berör
som bekräftar
och skapar jordmån
för växande

Samhällsutvecklingen till trots
är det detta som är viktigt för oss
jordmånen, näringen
bekräftelsen, bemötandet
att bli sedd för den man är

Det är rikedom.....




Fri vers av AA VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-08 22:50



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja, det är rikedom :)
2011-08-09

  Filosofen2
Rikedomen är den du bär med dig som minne....

Har samtidigt märkt att många har mycket planer.
Vid jul planeras midsommar etc... Det är som om livet längtas ihjäl.

Jag tar dagen som den kommer, planerar viktiga saker men annars blir det utifrån vad jag känner för.

Den underbara rikedomen jag fått är pusselbiten jag la då jag åkte till mina fostersystrar, kramarna och tårarna som kom då jag fick chansen att träffa min mellersta. Orden hon sa var:
"Du vet väl att vi älskar dig."
Sen kramades vi och tårarna sprutade ur ögonen.
Sånt är viktigt tycker jag.
2011-08-09

  Anira
Sann rikedom är enkel...

Vackert♥
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP