Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

falsk & äcklig.


Känner mig falsk

Äcklig

Men jag saknade ju honom

Så himla mycket

Ville bara få lite närhet

Men nu känner jag

Jag känner mig

Så jävla falsk


Kommer han förlåta mig?




Fri vers av Ninni
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-09 15:36



Bookmark and Share


  booster82
troligen inte :)
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninni