Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Piggsvin vilar i skuggan. Al Areen Wildlife Park, Bahrain. 2011-07-09




Leva NU! (Tema NU)

Visst kan du tänka på det som varit.

Nog kan du tänka på det som (kanske) kommer.

 

Men lev NU.

 

Just detta ögonblick kommer aldrig tillbaka. Gör något bra av det, NU!

 

-----------------------------------------
Denna text är "taggad" med ordet NU
Hitta fler texter med taggen "NU"




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 506 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-08-09 19:38



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Så sant. Väl skrivet.
2011-08-17

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Denna text är taggad med ordet NU, så den går att hitta på
http://www.poeter.se/tagView.php?tagId=784

Dessutom är den inlänkad i temakatalogen:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1349040

2011-08-14

  Maj-Lis VIP
Gör det nu medan jag svarar dej.
2011-08-13

  Lars E Jönsson
Då skriver jag bra nu.
2011-08-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
som att skriva en kommentar?:)
2011-08-09

  anits VIP
Mycket bra skrivit, man ska leva
här och nu
2011-08-09

    Birgersdotter VIP
Så sant...nått att tänka på varje dag.Bra
2011-08-09

    ADI Nehlin
väl skriftat..tack för påminnelsen
2011-08-09

    ej medlem längre
Just därför smet jag från nyheterna, vill leva, läsa, lyssna på barnen i lekparken i stället för att bli matad med elände i kubik.
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)