Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräftmörker

Denna svaga skiftning
detta mörker
kräfmörker
augusti
sommarmånad

Doften av krondill
sörplande ljud
behagliga smaker
från havets och sjöars skafferi

Augusti skaldjustid
frosseri
guldkant på tillvaron




Fri vers av AA VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-09 22:59



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Härlig text som får mig att längta till hösten.
2011-08-15

  mickech
Mmm visst är det så....bra skrivet
2011-08-10

  Ninananonia VIP
Absolut en guldkant :) Gillar kräftmörker...
2011-08-10

  Filosofen2
Underbar sensommartext
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP