Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattmara


Som en krokig tulpan

hänger min hand i osäkerhet

Hovrar över täcket


Skuggor omgärdar

synfältet är mättat med föreställningar


Över täcket som sträcker ut sig

som Sahara, i dynor

vilar min tveksamhet


Jag vill tro det bästa

men det värsta

är helt enkelt mer


trovärdigt.




Fri vers av åkeojag
Läst 168 gånger
Publicerad 2011-08-10 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag