Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pratbubblor


Jag vet vad det är meningen att jag ska säga

vet redan orden som ska lämna mina läppar

vet vad som gör er lugna, glada


Jag kan göra er lyckliga

allt som krävs är bara mina ord


De sitter som en propp i halsen

och när de lämnar utrymmet och fyller rummet

kan jag se dem, omgärdade av en pratbubbla

flyta guppande och lyckliga

som såpbubblor


Jag ser

ni hoppar runt och prickar bubblorna

som barn

som lyckliga barn


Allt det kostade mig

var allt

jag hade.




Fri vers av åkeojag
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-10 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag