Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild: Al Areen Wildlife Park, Bahrain, 2011-07-09




Läs för mig dina dikter

Läs för mig dina dikter!

som sätter ord på det obeskrivliga;
som ger form åt det ogripbara;
som förklarar det obegripliga;
som gör att jag klarar livet!

Läs för mig dina dikter!

Din klara stämma
adderar värme till kylan,
kramar min ensamhet
och vägleder i livets dimma,
som en mistlur,
(fast vackrare, och utan lur)

Läs för mig dina dikter!

De har mening.
De ger mening.
De är mening.

Läs för mig dina dikter!




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 1014 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-08-10 23:37



Bookmark and Share


  WyS VIP
Vackert!
2014-04-12

  Minkki VIP
högläsningen - vart tog den vägen? Finns det diktcaféer i Sverige?

En så viktig dikt du skrivit, Tor-Björn! Bra bildval till den! Kultatähti ja papukaijamerkki! (guldstjärna och bokmärke - på finska är det alltid av en papegoja, och det passar ihop med dina fågelbilder;)

nästa liv - om det ges ett och jag får välja - tänker jag födas i en familj som musicerar tillsammans och läser högt för varann. Och håller ihop.
2011-08-16

    ADI Nehlin
fin..
2011-08-14

  Maj-Lis VIP
Vackert skrivet ...om vad ord kan betyda
2011-08-13

    sajo
Vilka vackra ord till oss poetvänner. När jag läste din text så kände jag att jag skall prova på att läsa min egna texter då folk frågar efter om inte jag kan läsa mina dikter.

Har inte vågat, men vem vet.

Bra skrivet.
2011-08-12

    AA VIP
Fin hyllning till det skrivna ordet.
2011-08-11

    ej medlem längre
Titeln säger allt!

"Läs för mig dina dikter!

De har mening.
De ger mening.
De är mening."
2011-08-11

  SpamPippiL VIP
Härlig hyllning till det skrivna orden och poeter.
2011-08-11

  Ari Viklund
underbara ord
från kär vän
till vår vän
din vän
2011-08-11

    Birgersdotter VIP
så vackert skrivet till den du tänker på ........
2011-08-11

  Filosofen2
Å så vacker, å den är verkligen lovordande.

Tack för denna dikt, tack för din underbara tanke.

Du är ljuset då jag är i mörkret
du säger:
"Du är värd att älskas."
Jag gråter som ett barn.
"Du för vidare mig genom din förmåga till lyhördhet."

Läs för mig dina dikter

får hjärtat att hoppa och lyckan flyger upp mot stjärnorna för att nå mitt inre igen. Där fångas den upp av bomull och mjuka blad du gav mig en gång i ett av alla våra samtal

Tack min vän du är bäst!!!!!
2011-08-11

    ej medlem längre
En vacker, välljudande dikt till dina poetvänner.
2011-08-11

  Ninananonia VIP
Vackert... :)
2011-08-11

  anits VIP
Mycket, mycket vackert
2011-08-10

  Julio VIP
Vackert indeed
2011-08-10

  ULJO
Fint skriftat och fångat
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)