Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömndruvor

 

 

drömskeppen seglar in

 

 

agnar

krokar med

 

sömndruvor i önskekorgen

 

 

 

räknar låglanden i eldarna

ser låglandens stigar leda höglanden

 

jag älskar dig

 

 

älskar dina ögon

vilka läser den jag är i

 

 

jag reser med

drömskeppen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-12 00:04



Bookmark and Share


  poetryGirl
jag reser med

drömskeppen





mycket vacker poesi
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser