Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vara


Lina,
Ingen av Oss vet vilken färg himlen bär
men Vi lär Oss att leva med den ändå

Solens gnistrande paljetter mot Min hud är nog




Övriga genrer av serum
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-01-05 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

serum
serum