Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
and then you kissed me...


Jag njuter som mest sekunderna innan jag knäcker dina revben

 

- Är det det här som kallas kärlek?

sa han

han som aldrig sett mörkret för solen

 

 - För om så är fallet, är det ingen dans på rosor

 

Tankar tankar

och livet ler inte lika ofta som det hånflinar

 

Och hon

hon som alltid drömt om icke-skrikande barn

och svarta bröllop

kunde bara tänka att han var så vacker när han såg bekymrad ut




Övriga genrer av SofiaN
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-01-05 11:03



Bookmark and Share


    jahapp
ah...fan va grym du är

"livet ler inte lika ofta som det hånflinar"

och

"kunde bara tänka att han var så vacker när han såg bekymrad ut"

å rubriken....ahh...som sagt - Du e grym!
2006-01-05

  madinsane
jag å min sida hade mycket väl nöjt mig med
allt fram till

'Det är något med att linda killarna runt sitt lillfinger

och sen få dem att gråta

Makt det stavas makt'

det är där du övertydligar igen. ingressen säger redan allt det.
stryk dem, är mitt förslag, så får du till en riktigt bra sak.
2006-01-05

  Christer VIP
många läsvärda fraser...

hmm.."det stavas makt" kanske skulle få sig en egen rad.

snyggt plitat!
2006-01-05

  Ola Rydberg
häftig attityd i denna
med små poetiska ljusglimtar
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN