Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Livet är som en fjällkos fläckar

Livet är som en fjällkos fläckar, obegripligt intill dess att man förstår matematiken bakom. (Det är nämligen fraktaler av enkla formler som ligger bakom fläckarna.)
Det finns en del sanningar i den märkliga kossologin.
Inte undra på att kossan är helig i delar av världen.
Ära vare Gud i höjden och frid i alla hagar!




Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-11 11:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fraktaler kittlar och din text lyser upp dagen!
2011-08-18

  Mangal VIP
Intressant och kul. Fraktaler rockar fett.
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP