Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två perspektiv på humor.


ATT TALA TILL BÖNDER PÅ BÖNDERS VIS - OCH MED LÄRDE MÄN PÅ LATIN

I

Fistävling blev braksuccè!

II

Cogito ergo hum!

Jag tänker, alltså har jag ett hum om det mesta.

Cogito ergo dum!

Jag tänker, men jag är för korkad för att begripa något.

Cogito ergo stum!

Jag tänker, men finner inga ord för vad jag vill ha sagt.

Cogito ergo skum!

Jag misstänker.

Cogito ergo flum!

Jag mediterar.

Cogito ergo BOM!

Jag tänker, så det knakar.




Övriga genrer av Jonas Hellström
Läst 1899 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-11 20:36



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Visserligen är mina latinska kunskaper MYCKET små, men detta ÄR kul !
2011-08-13

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Kul!
Tack för ett litet skratt!
2011-08-12

  thyra
Kul! Skrattar gott!
2011-08-11

  ~alruna~
*kan inte sluta fnissa* TACK!
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström