Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

o v a n a

 

 

i natten satte hon sig upp

 

ett blad av

ovanvinden

 

 

 

varför är mina händer ovana

 

 

 

ovana vid

kölden

 

 

hon förde händer

sakta samman

 

med blicken stadigt i

skeendet

 

 

bollen

 

bollen i hennes hand

händer

 

andas

mjuk

 

 

lätt särar hon ömhetsfingrar

 

 

i fingerblommas

 inregård vaknar

dunboll

 

 

flyger nattens vingar

 

vita

 

in i dagskål




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-11 23:49



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser