Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hällristan

 

 

de riste hällens hår

 

naglar av förtvivlan

av vrede

 

över vågkammarna

vilka utan sans kammade deras tovade hår

 

 

strå till strå

lades

till

rätta

 

 

vågkammar hölls i visshets händer

kammade

 

 

skuggtovornas

reden

 

 

solen sköljde

mattade

ur

 

i natten ströddes

måndroppsklanger däri

 

lövgroda

lyfter

vatten å sen

 

dagslända vänder vågar av värde

 

i skogen sitta de

under

 

underhjärtbladen

 

flätar hällens hår

med månfingrar till soldans

 

purpurfjäril

flyger genom ögon




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-12 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser