Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Jag tycker om

 

 

 

 

bänken där den står, nere vid sjön

är en gåva för mina trötta ben

 

den dag jag fann den, tog jag den

till min, att få sitta där och njuta

 

njuta av stunden, dagen och livet

det är en gåva för mig

 

att bara få vara och se ut över sjön

bort mot dom blånande bergen det

ger mig ro i själen

 

jag tycker om platsen den är som

gjord för mig där får jag bara vara

 

vara den jag är utan krav och måsten

när allt kändes hopplöst idag åkte jag

dit

 

efter vägen plockade jag av dom

blommor som ännu finns satte

på gravarna

 

det blev fint, dom som fanns där

hade gjort sitt så nu är det fint

om någon får för sig att gå dit

för att se hur det ser ut

 

sen letade jag mig fram till bänken

satte mig och njöt av stunden det

var ingen värme så jag var glad att

jag hade jackan på mig

 

jag tycker om platsen invid sjön

där jag funnit mitt andningshål och

där jag får känna lugn och ro

 

 

anits 11 augusti 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-12 00:15



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
fin
2011-08-12

  Eva Helene VIP
Skönt att hitta sitt smultronställe!
2011-08-12

  Bibbi VIP
Skönt att finna sin plats.
2011-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Lars Forssell sjunger i "Stockholm ler" bl a om en bänk som är en gudagåva.

Fin bild!
2011-08-12

  ULJO
Det verkar som du funnit paradiset i det du tycker om
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP