Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandrare i vind

 

 

och

 

 

var du än

är

 

 

 

vandrare i vind

 

 

solspinnare

 

vilken rör vid måndroppsklanger

 

 

vilken smeker hudens

hjärta

 

vilken väcker

sången

 

 

visa mig

 

 

 

kyss mina ögon in i höstglöd

 

och jag skall

öppna

 

 

mina

fingerknoppars

 

doft

 

för dig

 

vandrare i vind

 

 

och

 

 

var du än

är

 

 

kanske

 

jag

 

gömmer mig

 

 

ty jag har glömt

allt

 

detta

 

 

 

 

men är du

 

då hjärtvet

du

 

under vilken kruka vid min tröskel

 

nyckeln

väntar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 414 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-12 01:00



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
"då hjärtvet

du" !!!

Vilken skön formulering! Säger ju precis hur det är!
2011-09-01

  wildah
Så vackert du skriver som vanligt, det är helt otroligt!
2011-08-19

  Ninananonia VIP
:) Ja den nyckeln är varmvacker... :)
2011-08-14

  MoonCalled
Mycket vacker
2011-08-12

    ej medlem längre
En härlig dikt! Nästan lite stämning av Höga visan.
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser