Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livlöst





När mamma hittade min


lillebror livlöst hängandes


i hallen så hade han tre


legobitar hårt hållna i sin


hand mamma bände loss


hans fingrar och sa att nu


är det fan slutlekt ungjävel




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 979 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2011-08-12 09:53



Bookmark and Share


  Maiah VIP
oj... brutalt på flera sätt
2013-04-05

    dreamoflife
Hjälp! Stark...
2013-02-01

  Änglaögon
Ditt budskap smäller till ordentligt, bra!
2012-09-30

  Kajsa Bohlin
skarpt.
2012-09-30

  småstensorkestern
du slog mig.
2012-09-09

  Celticgirl VIP
Hemkst bra ;)!
2011-10-06

  Nina Nightwish
Hårt och låter roligt i min morbida värld
2011-09-04

  kråkan VIP
brutalt ont..va får du allt ifrån?..
2011-08-25

  Matilda Linnéa Tinér
Fruktansvärt
Och
Bra

Riktigt bra.
2011-08-24

  wildrose
Sluta vara så jävla (brutalt) bra =)
2011-08-18

  queenia
hårt och brutalt! Tar tag i ens inre! Snyggt!
2011-08-18

    Tea Alex
Vansinnigt starkt och urbota supersnygg radbrytning!

Jag har provat att läsa texten högt ett par gånger. Om man läser så att det låter som att man har andan i halsen så...oj...stark text! Du blir duktigare och duktigare på att beskriva och fånga det vi andra knappt vågar nudda med våra pennor och ögon. Applåd!
2011-08-18

  rundgångbalansochgungning
Riktigt jävla bra
2011-08-14

    ej medlem längre
Skrivar jaget här
har en skärpa som få,
fokus,
känsla,
knivskarpt o förbluffande starkt!
2011-08-12

  Fru Intighet
Starkt, smärtsamt,
men fint!
2011-08-12

  Jazz-75
Nattsvart och skarpt. Som en kniv genom hud fram till hjärtat. Bra, bra och bra!
2011-08-12

  Line W
Fyfan. Nattsvart och svinbra!
2011-08-12

  Baystream
Dock det bästa du skrivit på länge.
2011-08-12

  Baystream
Äh men va fan... nu knöt du en knop i min strupe. Äh fy fan. Jävla bild du målar. Vilket öde.
2011-08-12

  Svartsilver
det värsta är med din dikt att denna ondska faktiskt existerar i verkligheten. du skär som vanligt i mitt modershjärta.
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite