Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dragningskraften går mellan rymder och där möts vi du och jag


Bland järnådror

Bland järndådror mellan liv och död där fanns du och jag.

Som om järnets förmåga att magnetisera drogs vi oåterkalleligt mot varandra.

Dragningskraften går mellan rymder, du i en och jag i en och ändå är vi i samma.

Känner en vind som drar när jag ska somna, kinder som hettar och glöder.

Järnets kraft är det som glöder, men inte förblöder.

Blod fylls på från ovan, kraft och energi likaså.

Bland järnådror mellan liv och död där finns du men inte jag.

Dragningskraften går mellan rymder och där möts vi du och jag.




Fri vers av wildah
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-14 12:07



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
järnets klanger
är

skönhetsskapande
2011-08-23

  Ninananonia VIP
:) Vacker..
2011-08-17

    ej medlem längre
ja det är härliga krafter....
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah