Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten dröm


hon lär sig att sova osovandes
det är så mycket att hålla reda på
så mycket rädsla i kroppen
den som aldrig kan sluta vara på vakt
inte ens ljuset som faller från hallen hjälper
när demonerna samlas under sängen

ibland tillåter hon sig att drömma
det är en liten dröm som hon skyddar
varsamt längst inne

den att en dag kunna ligga under täcket
och vifta med tårna




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-15 22:58



Bookmark and Share


  Börje Larsson
humorn i slutet visar upp glimten i ögat du har. bra!
2011-08-20

  Minkki VIP
det känns bekant, att inte våga sova... väl fångat!
2011-08-19

  Nattsuddan
Så fantastiskt fint skrivet min vän.
2011-08-16

    ej medlem längre
En fin dikt som på något sätt visar fram en människa. Särskilt slutet, som jag upplever som närmast humoristiskt, gillar jag.
2011-08-16

  Nanna X
en liten dröm om att inte ha ständig kramp i fötterna är också en dröm ; )
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP