Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto på mina fyrfotavänner




VÄLKOMMEN

 

 

 

 

idag hälsades jag välkommen

av mina fyrfotavänner

 

dom stod där när jag låste upp

och öppnade dörren

 

mina älskade fyrfotavänner

med viftande svansar och

glädjeskott

 

nu har vardagen och livet

blivit värdefullt igen

 

jag har en uppgift, som vi

alla behöver någon gång

under livets gång

 

nu är mina dagar värdefulla

för både mig och mina älskade

fyrfotavänner

 

 

anits 15 augusti 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-15 23:28



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Kärleken mellan djur och människa beskriver du så väl.
2011-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Skönt att känna sig välkommen. Det gör jag sällan.
2011-08-16

  Bibbi VIP
Kul för Dig och dem.
2011-08-16

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Denna text är taggad med ordet NU, så den går att hitta på
http://www.poeter.se/tagView.php?tagId=784

Dessutom är den inlänkad i temakatalogen:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1349040

2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP