Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Bea Langrath




Nu (taggad)

 

Blicken mot horisonten.

 

Saltstänk mot huden.

 

Havets dån.

 

Viskar.

 

Nu är här.

 

Här är nu. 

 

© Eva Langrath 2008




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-08-16 20:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helene
2011-09-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Och där var Du!
Allt text som Du
mitt i prick!
2011-08-30

    Bodil Sandberg
Helt underbart diktar du och med en jättefin bild som bär en godaste känsla!!


i hugnad blicken följer
vågorna som sköljer
fram och åter i en dans
skönt att bara sitta
på en sten och titta
medan solens strör sin glans ☼
2011-08-18

    ej medlem längre
Precis så!

Underbar bild!
2011-08-18

  Linda CH VIP
En vacker ögonblicksbild att njuta av.
2011-08-18

  Eva Helene VIP
Skön närvarokänsla.
2011-08-18

  Ninananonia VIP
Så skönt havet viskar... känner igen ... :)
2011-08-18

  Minkki VIP
väldigt nuig och skön!
2011-08-18

  ULJO
Fin förmedlad känsla
2011-08-17

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Underbar text. Havet är väldigt mycket NU.

Denna är taggad med ordet NU och går
därför att hitta på tagglistan:
http://bit.ly/nu-tagg

Och nu har jag dessutom länkat in den
(som nummer 34) i temakatalogen på
http://bit.ly/nu-katalog

2011-08-16

    ej medlem längre
just så. havet och saltet äger nuet som inget annat!
2011-08-16

  thyra
Vacker känsla i din text. Stilla ro! Fint!
2011-08-16

  walborg
Vilken känsla och vilken bild!
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP