Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets skeden

Ungdomens tid
osäkerhet
vilsenhet i tillvaron
sökandet efter mål och mening

Har förbytts till medelålderns
erfarenhet och mognad
kvar finns även en osäkerhet
som är hanterbar
och igenkännbar

Kroppen och ansiktet
har förädlats
av tidens tand

Blickar bakåt
ser den historia
och de erfarenheter
som format mig

Blickar framåt
ser nya horisonter
och livets oförutsägbarhet
att inte riktigt veta

Men jag ser också en väg
som håller på att smalna av

Långt där framme
finns en dörr
som släpper in ljus




Fri vers av AA VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-16 22:32



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Inger hopp av att det finn någonting mer än vår fysiska förgängliga kropp.
2011-08-19

    ej medlem längre
Sista strofen så hoppfull...
2011-08-19

  Järnkatten
Ler när jag läser denna, känns tryggt..
2011-08-18

  Maj-Lis VIP
Vackert och tänkvärt
2011-08-17

  Ninananonia VIP
Den dörren är vacker... livets dörr :)
2011-08-16

    Birgersdotter VIP
Bra skrivet
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP